Waarom doTERRA?

Al jaren gebruik ik essentiële oliën als body olie na het douchen. Ik kocht verschillende lekkere geuren en mixte deze in een basisolie en smeerde mij daarmee in, omdat het lekker rook.

Deze kocht ik gewoon in de winkel voor een leuk prijsje.

Na een tijd kwam ik er achter dat er wel degelijk verschil zit in de puurheid van de olie.

Dus ik ben onderzoek gaan doen...

doTERRA kwam al snel op mijn pad. Maar omdat er in de prijzen nogal een verschil zit, ben ik eerst gaan experimenteren met een ander, goedkoper merk. Ook heerlijke geuren en zeker al een verschil met wat ik eerder gebruikte.

Ondertussen kwam raakte ik ook geïnteresseerd in de werking van de verschillende oliën.

Daar had ik me eerder niet erg mee bezig gehouden. Dus ik weer experimenteren...

Het had niet helemaal het effect wat ik verwacht had jammer genoeg. 

Toen kwam ik iemand tegen op fb die werkt met doTERRA. Ik heb contact met haar opgenomen en vragen gesteld over de werking en de verschillende olie. Zij vertelde me dat ze aromatherapeut is en dat ook zij, net als ik, eerst werkte met andere merken maar dat ze in doTERRA echt de werkingen heeft ervaren als dat zij geleerd heeft op haar opleiding. 

Dit trok mij over de streep! 

Ik heb wat samples gekregen en ben daar mee gaan spelen. En na, wat ik alleen maar kan noemen, hele bijzondere ervaringen, zoals het wonderbaarlijk direct verminderen van pijn en snelle genezing van een brandwond op mijn vinger na het smeren van pure lavendel (tot 2x aan toe op de zelfde vinger, geef ik beschaamd toe..) heb ik mij ingeschreven en een kit met verschillende oliën en een diffuser besteld.

 

Zo werd ik "Wellness Advocate" bij doTERRA!

Wij gebruiken nu dagelijks verschillende olie in huis en 'on the go'. Ik heb een EHBO setje samen gesteld voor de gebruikelijke ongelukken met kids ;), we gebruiken rollers met een mix voor het beter inslapen van mijn hyperactieve zoon (Dit is ook echt een super mix en werkt fantastisch!!) en nog een heleboel andere dingen!

I love doTERRA!!

Hoe kan jij olie bestellen en hoe werkt het?

* Via mij: 

Wil je af en toe een olie bestellen en heb je geen behoefte aan een account bij doTERRA of wil je soms een kant en klare mix van olie voor een speciaal doeleinde in een roller? Dat kan!

Vol het onderstaande formulier in en geef aan bij 'bericht' welke olie je wilt bestellen en dat je het via mij wilt bestellen. 

Of je kan via deze link https://www.mydoterra.com/yrismeister/#/  op mijn doTERRA pagina een bestelling plaatsen.

Voor prijzen voor rollers zie

  • Facebook Social Icon
Contact
 
Yris Meister
Itsthespiraloflife@gmail.com
Overige gegevens